Next Prev
 

Menu

Gratis Training: Sensualiteit

Als je iets mist in je leven, zul je er niet aan ontkomen om op onderzoek uit te gaan, hoe dit gekomen is. Waarom mis ik dit? Hoe is het uit mijn leven verdwenen? Soms is dit zó moeilijk!  Ik geloof dat iedereen daar meer dan genoeg van weet. Het is lastig om met een hart vol compassie te kijken naar wat er werkelijk gaande is in je leven, waardoor je je Sexy zelf verloren bent en wat je eigenlijk werkelijk wilt. Gelukkig is alles mogelijk en ik heb het volste vertrouwen dat jij deze oefening vol liefde en eerlijkheid kan volbrengen en zo een stapje dichterbij jezelf komt.

Je sexy zelf, je easy going mojo, je fun, je juicy, je vuur, je zacht, je lekker en je healthy giving…..

Waarom geven het belangrijkste wat er is, geen volle aandacht in ons dagelijks leven????

Voor sommige onderwerpen hebben we net wat meer verdieping en verbinding nodig om te zien, voelen en weten wat er nodig is om ons weer vol in onszelf te zetten. Gabrielle Bernstein zegt het zo mooi: ‘You can’t build your castle on quiksand’ en daar helpt deze training jou bij.

Deze training heeft 5 stappen en geeft jou meer verbinding met jouw Inner sensual beauty.

Ik zou het zooooo te gek vinden als je een comment achter laat, als je de Sensual Glow training hebt gevolgd. Ik ben zo benieuwd wat het met je deed, waar je vragen over hebt en wat je nog beter zou helpen om te verbinden met jezelf!

 

Wil je verder verdiepen?

Schrijf je dan in voor Juniper Love’s Soul School Sensual Glow en profiteer van de EARLY BIRD ACTIE:

Boek in Juli jouw training & betaal in 4 termijnen!

Vul het contact formulier in met jouw wens tot deelname en je krijgt meteen de bevestiging en het betaalplan in je mailbox:

Gratis Training: Sensualiteit

Soul School Sensual Glow is voor jou als jij openstaat om elke dag de keus te gaan maken om jouw leven in te richten met je eigen licht, je eigen energie en vol te gaan experimenteren met jouw sensualiteit, liefde en relaties.

Deze 7 weken training, inclusief 2 Life Events is voor jou:

Als jij staat te springen van plezier bij het idee om 7 weken bezig te zijn met je authenticiteit, je vrouwelijkheid en je sensualiteit.

Als jij jouw wereld wilt veranderen van binnenuit, je écht zin hebt om niet alleen te denken over die verandering, maar ook vol te gaan voor het doen. We gaan samen staan van groei tot bloei!

Als jij je relatie met jezelf wilt verdiepen en je liefdesrelatie wilt verdiepen

óf

als een liefdevolle liefdesrelatie aan wilt trekken ( in het nu of in de toekomst).

Als jij de stap wil maken naar Sensuele authentieke Vrijheid en jouw vrouwelijke skills wilt ontdekken, verdiepen en implementeren om dit op dagelijkse basis te kunnen leven. Ook als het leven druk, uitdagend en vol is.

Als jij wilt verbinden met vrouwen zoals jezelf: Liefdevol & boordevol passie en diepgang.

Juniper Love Soul School Sensual Glow

 ITS TIME TO GET YOUR GLOW BACK

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*