hennatattooJL

Beautiful Soul Sisters!

Het zijn drukke maanden en dat betekent dat we extra goed voor onszelf moeten zorgen. En niks is er meer heerlijk voor onze vrouwelijke ziel dan het vieren van onze schoonheid.

In deze Soul Sister Circle leer je een Henna Tattoo zetten. Je gaat er ook met eentje naar huis.

Het wordt een workshop avond waar genieten van onze Soul Beauty voorop staat.

Er zijn heerlijke oosterse hapjes en warme thee. Er is zoete olie voor onze handen en voeten. Er is rozenwater en rozensuiker. Er zijn miljoen kaarsjes en een open haard. Maar het belangrijkste…. is onze gedeelde liefdevolle Sister- Love zoals in een hammam of spa.

Celebrate the Beautiful Goddess you are !

Praktische informatie:

Je hoeft geen enkele vaardigheid te hebben of tekenwonder te zijn. Daar heb ik allerlei tips & trics voor. Je zorgen maken daarover is niet nodig.

Belangrijke Tip die ik aanraad voor deelname: Test een beetje hennapasta op je huid van te voren als je nog nooit iets met henna hebt gedaan (op je haar of huid). Zo kun je kijken of je allergisch bent voor henna. Henna poeder kun je vinden in de drogist.

hennatattooJL2

De avond kost 35 euro. Er is plaats voor 8 vrouwen.

Door : Guusje Wannet

Wanneer: Zaterdag 6 februari

Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Waar: Kwekerijstraat 10, 2613 VE Delft 06-20625337

De avond is inclusief alles. Het is natuurlijk het handigste als je soepele en makkelijker kleding aanhebt die wel tegen een beetje verf kan. Neem bijvoorbeeld iets als een Sarong mee voor als de henna droogt!

Spread the love!

[Form id=”2″]

Algemene voorwaarden:

  • In deze workshop wordt zuiver Hennapoeder gebruikt van topkwaliteit. Een allergische reactie is zeer onwaarschijnlijk, toch is het verstandig om je huid voordat je een Henna tattoo zet even te testen op reacties.
  • Zodra jouw betaling binnen is voor deze workshop is jouw Beauty up plekje zeker!
  • Let op: Wanneer je annuleert voor deze avond, is het niet mogelijk om je geld terug te ontvangen. Natuurlijk kun je wel je plekje geven aan een andere Soul sister.