Guusje WannetGuusje

Ik ben het die op de foto’s staat, die je op deze site ziet, in Love, Peace & full of Happiness. Mijn leven bestaat natuurlijk ook nog uit andere beelden. Ik ben een Mama van drie kinderen. Ik hou super veel van lekker koken en lekker eten, van smoothies en groene drankjes. Ik ontwerp Soul Jewelry en soms ook hele huisstijlen. Mijn lievelingsfruit is watermeloen. Onze huisdieren heten Grote Pjoes en Mini Pjoes. En mijn kleinste kindje is het enige klein-meisje van mijn hele familie en daar ben ik zó trots op, dat ik mijn bedrijf naar haar heb vernoemd.

When the Phoenix resurrect from the flames, she is even more beautiful than before

Precies zoals bij ieder ander, zijn er bij mij ook meerdere momenten geweest, dat mijn wereld zoals zij was, uiteenviel in duizend stukjes. Bij mij kwam die eerste keer op mijn 28ste. Ik leefde een leven met heerlijke feestjes, etentjes en clubjes vol vrienden. Ik was serieus aan het werk in de kinder psychiatrie, volop in opleidingen en carrière ontwikkelingen toen een zeldzaam virus zomaar in één keer de peristaltiek van mijn maag volledig vermorzelde. Ik kon niks meer, nauwelijks eten, nauwelijks drinken, ik viel al flauw als ik met mijn grote teen in een te warm bad had gezeten.

GuusjeAnderhalf jaar verbleef ik grotendeels in bed. Toen ik beter werd, was mijn systeem nog lang overgevoelig. Deze tijd heeft mij ook heel veel gebracht. Ik leerde mijn lijf kennen als nooit tevoren. Ik leerde luisteren naar mijn intuïtie en zelfliefde kreeg een totaal andere betekenis dan een avondje uitgaan. Hier is écht de basis gelegd voor wat ik nu doe. Ik leerde wat compassie betekende, het verschil tussen vorm en waarde, ik voelde waar de innerlijke vrijheid zat. Waar liefde te vinden is in jezelf en waar de angst woont. Ik voelde het nut van beide kanten.

Dat gebeurde niet in één keer, ik heb daar echt wel even over gedaan. Ik vergeet mijn meest angstigste momenten nooit meer. Ik bleef in mijn hoofd vragen stellen: Wat nu als dit nooit meer overgaat of wat als dit na het overgaan weer terugkomt? Waarom weet niet iemand wat er nu precies gebeurd is met mijn lijf? Waarom overkomt mij dit? Heb ik iets heel ergs fout gedaan? Wat kan ik nu doen zodat dit over gaat? Waarom ben ik zo aan het vechten tegen mijzelf? Waarom is het zo moeilijk om van angst naar Liefde te gaan?

Elke nacht keek ik naar de maan, de sterren of de voorbijrazende wolken. Ik merkte dat ik door rustig te ademen, controle begon te krijgen over mijn angst. Alsof ik het niet meer hoefde weg te duwen, maar door er midden in te gaan zitten en het gewoon maar te ervaren, verminderde het paniek gevoel. Dit voelde als een grote overwinning, want ik besefte meteen dat daar de sleutel lag voor iets heel bijzonders. Eindelijk iets waar ik mij op kon richten. Ik dacht na over de invloed van mijn ademen, dat invloed had op mijn denken en mijn levenshouding. Ik leerde mediteren en leerde over vertrouwen. Ik zette mijn meditatietechnieken overal in. Eerst alleen liggend in bed, met mijn handen op mijn buik, later kon ik het overal, zelfs onder de afwas of tijdens een gesprek. Alle ruis loslaten en helemaal zijn in het moment in verbinding met mijzelf.  Ik leerde in praktijk wat het betekende dat angst meer pijn geeft op elk niveau van je zijn en ik leerde dat vertrouwen, hoop, rust en liefde brengt, ook weer in je totale zijn.

Ik ademde, in het licht van de volle maan, van angst naar rust…

Dankbaarheid kreeg een grote rol om mijn leven. Ik leerde alles over voeding, nu ik mij gerealiseerd had dat ik net zo goed mijn lijf ben als mijn ziel en mijn denken. Uit respect en liefde begon ik mijn lijf te koesteren. Ik begon vanalles te leren over gezonde voeding, ging naar alternatieve artsen en in de leer bij Guru’s. Ik leerde over prachtige wellness rituelen, over eeuwen oude magische krachten, over de maan en over de zon. Over je energiebanen en de chakra’s. Ik leerde Yoga en in groepen mediteren.

And there she was, with brand new wings !

Van een intensieve baan bij een groot psychiatrisch instituut gespecialiseerd in het behandelen van kinderen hun ouders, stapte ik over naar de kunstacademie in Engeland. Het was tijd om mijn creatiekracht vol te ontdekken. Daar ontdekte ik mijn grote liefde voor vrijheid en schoonheid. Op deze plek heb ik zoveel geleerd over een leven vol met wonderen, de liefde voor het kleine, voor het grote, voor het mooie en het lelijke.

Vanuit hier volgden nog veel meer mijlpalen, inkeer-momenten, groeispurts en totale momenten van stilstand. Er kwamen kinderen, Liefdesperikelen, de Scheiding (AUW) en de grote Liefde.

Mijn innerlijke godinnen ontwaakten en zijn nooit meer gaan slapen. Ik leerde over het mannelijke en het vrouwelijke, over relaties en liefde, over sensualiteit en seksualiteit. Over Tantra en over sensualiteit als levensenergie. Over beminnen en bemind worden. Ik leerde over mijn kundalini energie en de oerkracht van onze vrouwelijke essentie. Ik leerde dat we allemaal één zijn en hier zijn om elkaar te versterken.

De weg is oneindig en alles wat ik leer, deel ik met de mensen om mij heen. Ik geloof er in dat wij hier zijn om elkaar te inspireren, te helpen naar het licht en te delen in Liefde. Contact

Guusje

 

Opleidingen en Training Coaching: Leidse Hoge School SPH, Opleiding Gezins-Coach & Trainer. Opleiding Trainer Competentie gericht & methodisch werken in de Kinder psychiatrie voor leidinggevenden. Trainingsdagen voor leidinggevenden en Managers: Werken vanuit kracht en competentie. Strategic Intervention Advanced Relationship Coach.

Design opleiding: University of Southampton (UK) Textile Arts & Design.

Workshops & Trainingsdagen Business: Do what you love for Life, Art & Design business training, Marie Forleo’s B-school. Spirit Junkie Masterclass van Gabrielle Berstein.

Sensualiteit & Self Love Training: Intuitive Tantric Massage, tantrische Rituelen, Mindful Masturbation, Self Love & being Sensually Present in your daily life. Tantra Touch.

A Million Lovely days of: Sisterhood Sharings, Temple Rituals, Sacred Wisdom training days & Self Loving workshops.

Juniper Love's Guusje

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching