Juniper Love's missie

Juniper Love’s MissieJuniper Love's Missie

Onze missie is om een steentje bij te dragen aan een wereld vol eigenheid, vrijheid en liefde. Wij willen op onze eigen wijze bijdragen aan een wereld vol schoonheid, liefde en inspiratie. Zonder te negeren wat er nog meer te vinden is, in jezelf en in de wereld waar we deel van uitmaken.

Guusje: Ik wil mijn opleidingen als ‘klassiek’ coach/ therapeut in alle zorgvuldigheid mengen met de Miracle Mindset visie van deze tijd. De tijd waarin we het licht opzoeken in plaats van de zwaarte. In heelheid vinden in plaats van zoeken in gebroken zijn. De tijd waar we strakke doelen loslaten, en groei in het moment omarmen. Als we de ruimte nemen om in contact te staan met onszelf én tegelijkertijd verbindt met het moment waarin je je begeeft, dan bloeit er in je een ander soort bewustzijn in je op. Je voelt je ware intenties weer. Een bewustzijn waar alle ruimte is voor jouw idee van liefde, geluk, wijsheid en vertrouwen. We voelen ons meer dan ooit verantwoordelijkheid voor ons eigen geluk. Meer dan ooit zijn we bezig met richting kiezen, met onze ontwikkeling op individueel niveau. Dit is de tijd om op te staan in je authenticiteit. Voor vrouwen die dit, net als ik, voelen tot in hun diepste kern, is Juniper Love.

Juniper Love's missie

Juniper Love is celebrating The Beauty of Life, the overwhelming wholeness of our Miracle Mindset and the Moments of Just being that feel like endless Love affairs.

Zelfliefde is wat alle verandering zal brengen. Een coach inhuren kan als een grote stap voelen, misschien zelfs wel als een drempel. Maar geloof ons, wanneer je eenmaal de stap hebt genomen, voelt het alleen maar als een verrijking en als iets wat je al lange tijd geleden had kunnen doen. Het is alleen maar fijn om iemand in je leven te hebben die je kunt bellen voor een afspraak wanneer je een spiegel nodig hebt. Het is belangrijk om de tijd nemen om gevoelens en gedachten waar je over blijft struikelen op een rijtje zetten. Dit is een goed bewaard geheim onder Spirited People, misschien wel een té goed bewaard geheim, want naar onze mening zou iedereen gebaat zijn bij een life coach. Net zoals je naar de Spa gaat of een dagje uit of naar Yoga klas. Juniper Love’s missie is om alle Coaching & haar producten zo aan te bieden dat het ervaren wordt als pure zelfliefde.

Juniper Love’s Life Coaching is een Spa For The Soul 

Juniper Love Intention Based Coaching: Wie wil je zijn als individu? Zowel fysiek, emotioneel als spiritueel? Als familie lid, in de maatschappij en als partner. Persoonlijke groei gaat altijd gepaard met ups & downs. Dat weten we allemaal. Wanneer groei geremd wordt door oude patronen, blijven we hangen in het dal van de groei. En instaat het idee dat groeien vooral pijnlijk is. Terwijl het juist zo fijn is om ook vol te kunnen genieten van je groei, van richting kiezen, van jezelf nog beter leren kennen in situaties of omstandigheden die misschien helemaal nieuw voor je zijn. Het leven neemt soms hele onverwachte wendingen waarvan we de snelheid maar moeilijk kunnen bijbenen. Soms is het helemaal niet duidelijk waarom je je niet voelt zoals je zou willen voelen. Juniper Love is er in dit moment helemaal voor jou. Om jou te begeleiden naar je licht, je heelheid en de plek waar jij weet wat goed voor je is, naar de plek waar jouw intenties liggen. Contact

Juniper Love's missie

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching