Juniper Love’s Producten Producten Juniper Love

Juniper Love helpt je om zelf je beste, mooiste, liefste, fijnste, heerlijkste leven te leiden. Op allerlei verschillende manieren, omdat iedere vrouw verschillend is en iedere vraag ook.

Life Coaching, het hart van Juniper Love, is altijd beschikbaar voor jou. Wat je vraag ook is en in welke situatie je je nu ook bevindt. Alles op maat, dus het past altijd.

Soul Sister Circles: Magische avonden waar we verhalen en dromen delen en waarop we verbinding zoeken.

Ben je toe aan een grondige reset en verlang je naar een diepwerkende verandering in levensenergie? Meld je dan aan voor Juniper Love’s Soul SchoolWat je doel met coaching ook is, persoonlijk ontwikkeling of de missie voor je (startende) bedrijf. Kijk bijvoorbeeld eens bij Juniper Love’s Design. Alles is gericht op jouw potentie. Dat is Juniper Love op haar best.

Juniper Love coacht als een liefdevol spiegeltje

Je weet het vast al lang… Jij wil dit! Je voelt dat je meer bent dan dat je leeft. Je hebt behoefte aan verandering. Je bent toe aan tijd voor jezelf en vooral ook meer ruimte in jezelf. Je wilt de magie van het leven weer voelen, je bent klaar bent met mopperen en controle houden. Je wilt minder leven in onzekerheid en meer in liefde en vrolijkheid. Je wilt de vlinders weer voelen in je relatie. Meer genieten van het moment en minder vastzitten in het repeterende dagelijkse ritme. Herkenbaar? Dan heb Juniper Love op het juiste moment gevonden.

Juniper Love's Producten

Samen op weg naar jouw essentie

Een deel van de Beauty’s die nu in coaching en Soul School zijn, cirkelden voor die tijd maanden om Juniper Love heen. Ze keken en snuffelden en hielden nauwlettend in de gaten wat er gebeurt op Facebook en Instagram, maar namen pas na maanden contact op…. ‘Zou het gek zijn? Zou mijn probleem wel groot genoeg zijn? De oplossing voor mijn probleem is eigenlijk zo voor de hand liggend, ik krijg het maar niet voor elkaar, dat ik het zelf zou moeten kunnen oplossen’. Maar lieve soul sister geloof me: Niks is raar. Als je denkt dat je bij ons aan het goede adres bent dan is dat niet voor niks. Luister naar je intuïtie en voel of het jouw tijd is.

Let’s get startedJuniper Love's Producten

De ervaring leert dat als je er klaar voor bent dat je eigenlijk gewoon wil beginnen. Dat kan! Neem het besluit en boek je eerste afspraak. Dat kan hier. Alleen Juniper Love’s  Soul Sister Circle avonden staan op een vaste datum, alle andere producten zijn zo ontworpen dat je gewoon snel kan beginnen.

Ervaringen van anderen bij Juniper Love lees je hier:Testimonials.

Programma’s hebben een vaste prijs, hier is een uitgebreid overzicht wat alles precies kost.

Bel Guusje: 06-20625337 of mail: guusje@juniperlove.com Contact