Juniper Love's Soul School

Intensive Coaching – 7 Stappen – 1 op 1 op maat programma-

Waarom dit programma?

Een Intensive wordt ingezet voor radicale verandering.
7 Stappen gecoachte focus brengt je tot een totaal ander niveau in jezelf.
Het niveau waar je wilt zijn!
THIS IS YOUR CALL

Juniper-Love's-Soul-School-

Juniper Love's Soul School

Dan is Soul School perfect voor jou!

In 7 Stappen de volle aandacht om helemaal in het licht te gaan staan. In 7 stappen de aandacht voor jouw unieke manier om je gelukkigste zelf te zijn. In 7 Stappen gouden glitters door jouw Soul! Juniper Love’s Soul school geeft een diepwerkende reset met als resultaat dat je gelukkiger bent, zelfverzekerder de wereld in stapt en in volle energie komt om je leven in te richten op jouw unieke manier!

Het Intensive programma Soul School

1 Intensive coaching 120 minuten Opening: Connection with Body, Mind & Soul (geen Skype mogelijk)
5 coaching gesprekken (90  minuten per coaching, Skype is altijd mogelijk en zeer geschikt)
Elke week Intensive opdrachten naar aanleiding van onze meeting
1 Intensive Coaching  120 minuten Afronding (Geen Skype mogelijk)
HELEMAAL OP MAAT GEMAAKT SPECIAAL VOOR JOU, OMDAT NIEMAND ZO IS ALS JIJ!

of als het jouw agenda beter uitkomt:

7 intensieve Coachingsgesprekken van ongeveer 2 uur
Elke week Intensive opdrachten naar aanleiding van onze meeting
HELEMAAL OP MAAT GEMAAKT SPECIAAL VOOR JOU, OMDAT NIEMAND ZO IS ALS JIJ!

Juniper Love's Soul School

The Story of your Life:

Juniper Love's Soul SchoolJe weet perfect hoe je gebalanceerd zou moeten leven, je weet alles van meditatie, een journal bijhouden, gezond eten, fit zijn, een goede nachtrust…. Maar als je eerlijk bent… doe je nauwelijks iets van die dingen op dagelijkse basis, want het voelt toch alsof je een levenstijl van iemand anders probeert na te leven.

Juniper Love's Soul SchoolJe vertelt jezelf dat als het minder druk is in je leven…… Je meer in balans zal zijn, je vaker relaxt zal zijn.. Je dan écht zal gaan luisteren naar je lijf, je diepere gedachten en je gevoelens.

Juniper Love's Soul SchoolJe hebt alles in je leven voor elkaar of weet waarnaar je toe wilt groeien, maar het vóelt helemaal niet zoals het klinkt. Je bent veel minder tevreden met jezelf en jouw leven dan dat je van jezelf verwacht dat je bent!

Juniper Love's Soul SchoolJe bent altijd alert, je werkt je email accounts bij, je checkt je app groepjes, je favoriete Social media en bent serieus gaan geloven dat dit jouw momentje van ontspanning is.

Juniper Love's Soul SchoolJe zoekt heel veel bevrediging van de buitenwereld, veel toffe dingen doen, veel mensen ontmoeten, veel spullen op je wensenlijst. Maar het brengt je maar even het geluk waar je op hoopt. Het voelt meer als afleiding dan dat het innerlijk geluk en balans brengt.

Juniper Love's Soul SchoolJe hebt het gevoel dat je de dingen vooral doet omdat je omgeving dat van je verlangt. Als je droomt over een nieuw leven, is het soms makkelijker om je voor te stellen dat je heel ergens helemaal opnieuw begint in plaats van stapje voor stapje werken aan je innerlijk geluk.

Juniper Love's Soul SchoolJe was vroeger heel verliefd op je partner en jullie hadden heel veel aandacht voor elkaar…. maar nu ben je het even kwijt. Als je diep in je hart kijkt, mis je de tijd van verliefd zijn, van uren lang vrijen en oneindig tijd hebben voor elkaar. Soms voelt het zo ver weg, dat je twijfelt of je er wel energie in wilt steken. Als je single bent, lukt het je maar moeilijk om de fijne ideeën die je hebt over mannen en de liefde, in het echt te vinden.

 Soul School brengt jou naar je essentie en vanuit daar leer je:

Juniper Love's Soul SchoolTe gaan staan in het volle licht. Je weet waar het echt om draait in het leven en je verlangt naar meer ruimte om daar ook volle focus op te leggen. Je wilt aandacht gaan geven aan de dingen die jij belangrijk vindt. Vooruit in het hoge tempo wat hoort bij jouw aard. Als jij op volle kracht bent, weet je dat je bergen kunt verzetten. Je leert te verbinden met wat je wilt en hier adequaat op te gaan handelen.

Juniper Love's Soul SchoolJouw hooggevoelige zijn omzetten in een krachtige versneller. Je voelt haarscherp aan hoe jouw emoties op dagelijkse basis zijn afgestemd. Je wilt je tijd niet verdoen om je daar aan te ergeren of deze weg te stoppen omdat daar geen tijd voor is, je wilt er vol van te genieten. Je bent klaar om van jouw hooggevoelige zijn, je kracht te maken. Je zal de wereld een stapje voor zijn!

Juniper Love's Soul SchoolENJOYING LOTS AND LOADS OF FUN. Je bent klaar voor het plezier in jou, voor het beste in jou, de lol in jou. Hoe meer plezier je ervaart in de dingen die je doet en met de mensen waar je van houdt, hoe succesvoller je bent. Op elk niveau. Je bent klaar om woest aantrekkelijk te worden in je privé leven en je business met je hele en eigen sprankelende persoonlijkheid!

Juniper Love's Soul SchoolDive Deep & Jump High! Je hebt geleerd dat een korte termijn oplossing ook een korte termijn oplossing brengt. Tijd, Liefde en aandacht voor jezelf, je bent er helemaal klaar voor! Jij wilt gaan voor de hoofdprijs in jezelf!

Juniper Love's Soul SchoolZelfverzekerdheid en Spirituele onafhankelijkheid zijn tover woorden voor Geluk. Je bent klaar om je verder te verdiepen in de kunst om je niet meer druk te maken over wat anderen van je vinden en je onzeker te voelen als je in je kracht gaat staan.

Juniper Love Coaching

Juniper Love's Soul Sister Circle

Juniper-Love's-Soul-School-

Ik ging van het ene healthy lifestyle plan naar het andere, van ‘dit is mijn doel’, naar ‘vandaag even niet’. Van super gezellig op een feestje, naar een overvolle gestreste mopperaar in het dagelijks leven, die van haarzelf dacht heel positief te zijn. Van een nieuwe garderobe naar een Chanel zonnebril. Mijn mening over anderen werd scherper, ik had een groter oordeel over anderen terwijl ik in bed stiekem droomde van een ander leven. Van Vrij zijn en meer lol met mijzelf, meer lachen en minder serieus. Het allerergste was het besef dat ik in het dagelijks bestaan misschien wel helemaal niet de leukste vrouw van de wereld was om naast te liggen. Mijn uiterlijke geluk klopte niet meer bij mijn innerlijk geluk. Ik was uit balans, onzeker en begon steeds minder te geloven dat ik hét in mijn had om écht iets van mijn leven te maken. De betekenis van mijn succesvolle baan was weg, en de verbinding met mijn liefdevolle zijn kon ik maar nauwelijks vasthouden.

Juniper Love Coaching

Juniper Love's Soul School

Aan de buitenkant, leek mijn leven een Super Succes, aan de binnenkant, voelde ik mij leeg en ongelukkig.

Ik werkte hard, druk sociaal leven, druk thuisleven. Afspraken, feestjes, sporten, verzorgen van het thuisfront en nooit tijd om in alle rust te voelen wat ik nu eigenlijk belangrijk vond in het leven. Eigenlijk denk ik zelfs dat ik het verleerd was om alleen te zijn en mij in dat moment helemaal gelukkig te voelen .

Dit had effect op mijn gezondheid, mijn werkplezier, mijn relatie & mijn creativiteit. The Juice of Life werd minder en minder. Ik voelde mij minder verbonden met het leven dat ik leefde en de mensen die er in voorkwamen.

Het werd hoogtijd om alles anders te gaan doen. Niet door te werken aan mijn uiterlijke leven, zoals ik gewend was om te doen. Maar eens goed te kijken naar mijn innerlijke leven. Green Juice for the Soul!

Juniper Love's Soul School

 

Juniper-Love's-Soul-School-

Juniper Love's Soul Sister Circle

Er gebeurde helemaal niks dieps met mijn geluksgevoel totdat ik mijzelf committeerde aan een Soul Reset om mijn patronen te bekijken, te veranderen en te leren inzien dat ik vooral mijzelf in de weg zat om te krijgen wat ik wil in het leven.  Ik leerde dat ik mijzelf gelukkig kan maken. En leerde dat dat niks te maken heeft met egoïsme, maar alles met de juiste keuzes maken, voor jezelf en de mensen om je heen.

Juniper Love's Soul SchoolVandaag voel ik mij Gelukkiger dan ooit, Stralender dan ooit en meer Sexy dan ooit. Ik heb geleerd om  verbinding te maken met wat ik voel, wat ik verlang, met wat ik wil bereiken en waar ik gelukkig van word. Mijn uiterlijke leven is gevuld met mijn unieke Innerlijke schoonheid. Met liefde en balans. Met de dingen waar ik gelukkig van word. En daar ben ik zo blij mee dat het mijn missie is om jou hetzelfde te laten ervaren! Omdat echt iedereen dit kan!

Juniper Love’s Soul School is hier helemaal op gericht. Een 7 stappen programma voor een diepwerkende RESET. Een transformerend programma, op maat en volledig aan te passen aan jouw drukke schema.Juniper Love Coaching

Juniper Love's Soul School

Juniper Love’s Soul School gaat niet over doelen, over dingen behalen, prestaties en hard werken. Het gaat over jouw natuurlijke ritme, jouw mooie kern, verliefd worden op het leven. Het gaat over kijken naar jouw specifieke patronen en denkwijze, kijken naar de manier waarop jij gelukkig bent en wat jij uit het leven wilt halen. Kijken naar jouw unieke zijn en hoe jij in jouw kracht komt te staan. Het gaat om verbinding met jezelf, met jouw bron van creativiteit, met jouw life Juice.

Over balans, over wellness, over de Liefde, over wat jij wilt en leven zo kunnen inrichten dat jij op je best bent. Op je gelukkigst zijn, in contact met jezelf en de liefjes om je heen.

Juniper Love's Soul School

Het hele programma is naar wens, volledig online in te plannen. Je krijgt alles wat je nodig hebt aan oefeningen, tips & trics digitaal opgestuurd zodat je altijd alles bij de hand hebt wanneer jij tijd en aandacht hebt om het programma te volgen. Ik leg alles haarfijn uit in de 1 op 1 gesprekken, in real Life of Coachingscalls via Skype of FaceTime. Ik neem je mee door verschillende onderwerpen, die in Soul School verandering gaan brengen, in jouw tempo en aangepast op jouw situatie. Geen zorgen over of dit programma in te plannen is of over de 7 stappen. Het is een heerlijke reis, helemaal voor jou. De coaching is leidend, de oefeningen en online verdieping is aanvullend. Alles is zo gemaakt dat het past in een drukke levenstijl.

Juniper Love Coaching

WAT BRENGT SCHOOL JOU?juniper Love's Soul School

Juniper Love's Soul School

Je kan meer in het moment zijn. Minder onrustig, gehaast en bezig in je hoofd met het volgende. Je bent innerlijk in balans.
Juniper Love's Soul SchoolJe bent bezig met wat je wél kan en wil in plaats van met wat je níet kan. Je gaat staan in je licht. Beauty, dit verandert Alles in je leven! Dit was zo’n grote eye-opener voor mij, ik was zo bezig met waar ik niet goed in was, dat ik mijn kwaliteiten voor lief nam en mijn uitdagingen juist benadrukte! Je vergroot je kwaliteiten, je werkt samen met jouw specifieke karaktertrekken, zelfs met die trekken die je nu wat minder fijn vindt en tegenhouden in je prive en zakelijk leven! Je zult succesvoller zijn in wat je wilt bereiken.
Juniper Love's Soul SchoolJe bent meer in contact met je lijf, waardoor je beter voelt wat goed is voor jou. Je leert luisteren naar wat je nodig hebt. Het is daardoor SUPER makkelijk om slank te blijven en zelfs om af te vallen. Eindelijk af van het jojo gewicht, lijnen en diëten. Bezig zijn met je lijf wordt leuk, fijn en gezond. YES!
Juniper Love's Soul SchoolDe relaties in je leven ga je aan op een fijne manier, zonder onzeker te zijn of je wel leuk of goed genoeg bent. Je leert delen wat jou zo uniek maakt. Je hebt zoveel moois te brengen en kán dit ook werkelijk. Privé en zakelijk.
Juniper Love's Soul SchoolWanneer je Sexy, Sensueel, vrouwelijk en goed in je vel zit, weet wat je wilt en vol in je eigen energie zit….. kun je alles krijgen wat je wilt in de Liefde. Ik meen het, de liefde is een hot topic in ons leven.

J'Love Stories

Hier een berichtje van de man van een vrouw in Juniper Love coaching:

‘Ik vond het zo spannend toen mijn vrouw vertelde dat ze bij jou in coaching wilde gaan. Eerlijk gezegd, was ik niet enthousiast. Dadelijk veranderen er dingen of krijg ik te horen wat ik niet goed doe voor haar. Wat had ik het mis. Mijn vrouw wordt elke sessie zelfverzekerder, vrolijker en voelt zich meer en meer gezien. Ze is zo bezig met haar eigen persoon en leven, ik herken haar weer van toen we elkaar voor het eerst zag. Stralend en vol. Voor elke man die twijfelt, stop er maar meteen mee. Niks is zo goed voor je relatie en liefdesleven als een vrouw die goed in haar vel zit! Het hele huis fleurt er van op’

Juniper Love's Soul school

Juniper Love’s Soul School

Juniper Love’s Soul School is de meest heerlijke geluksglitter die je jezelf kan gunnen. In Zeven Stappen werken aan jezelf samen met mij als coach dicht aan je zijde…. Total Bliss! Als jij op zoek bent naar een verandering voor het leven, naar geluk van binnen uit, dan is dit JOUW pad.

Juniper Love’s Soul School gaat over groeien en bloeien op een manier die constructief, blijvend en vooral ook fijn is. Het gaat over dat deel in je leven waar je meer van wilt, waar je gelukkig van wordt. Al het materiaal van Soul school is zo gemaakt dat je het keer op keer kunt hergebruiken!

Juniper Love's Soul SchoolLive the Miracle you are

Soul School is een zeven Stappen durend programma dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je werkt één op één, samen met mij, Guusje.
Een keer per week/ twee weken/ drie weken hebben we een coachingssessie (Skype of Live, wat jouw voorkeur is, dit programma is volledig, behalve de Opening & Closing coaching, vanuit je eigen huis te volgen als dat gewenst is) waarin we de verschillende stappen bespreken, opdrachten uiteenzetten en oefeningen samen doen. Tussendoor krijg je oefeningen in je mailbox om thuis mee aan de slag te gaan. We inventariseren wat voor jou heel belangrijk is om mee aan de slag te gaan én we behandelen de 7 stappen die Soul School aanbiedt. You can Do this, you can be your Happy Soul!

Juniper Love Coaching

Is dit voor jou?Juniper Love's Soul School

Soul School gaat niet over behalen van doelen maar om vaardigheden aanleren die je meenemen in jouw eigen Flow. Het programma is dus ook geen klassieke cursus maar Coaching die een diepwerkende reset en balans creëert. Jezelf dit gunnen om samen met mij aan jezelf te werken is een heerlijk iets. Het geeft ruimte en ademvrijheid, we hebben de tijd, de ruimte om volledig te kunnen zijn met alles wat er is. 
Er gaat een hoop veranderen, precies op de manier waar jij naartoe moest gaan. Het zal heel  natuurlijk én nieuw voelen. We bewegen van buiten naar binnen zijn om vanuit daar tot bloei te komen ver tot in de buitenwereld.

Wat kost Soul School?

Soul School kost 2250 euro inclusief 21% BTW. Juniper Love Coaching

NB. Juniper Love’s Soul School is een High-end persoonlijk coachingsprogramma, mét diep transformerende 1 op 1 coaching. Ik geef al mijn aandacht, Liefde en Care in Juniper Love’s Soul School, dat maakt dat er maximaal 4 plekken tegelijkertijd beschikbaar in Soul School, is dit voor jou?

Ja, ik wil: Contact

Juniper’s Bliss Garantie:

Soul School kan tot twee weken na de start geannuleerd worden. Je krijgt dan je volledige geld teug. Voorwaarde hiervoor is dat je  1 coachingssessie hebt gehad om te settelen.

Alle vrouwen in Coaching krijgen een onbeperkte vrijheid in contact met Guusje via What’sapp, Mail en dergelijke.

Juniper Love's Soul School

‘Ik ben al langere tijd in coaching bij Juniper Love en na de eerste paar sessies vertelde Guusje mij over Soul School. Het werken met vaste onderwerpen en principes, die wél helemaal op jou zijn afgestemd en van toepassing zijn. Eerlijk gezegd was ik best een beetje afwachtend, ik kende deze manier van werken niet. Coaching gaat toch over de dingen waar we op dat moment mee zitten of tegenaan lopen? Toch werd ik nieuwsgierig naar wat de 7 stappen inhielden en hoe die stappen mij zouden gaan helpen om meer ruimte te krijgen in mijn leven. Iets wat mij maar niet goed lukt om langer dan een maand vast te houden. Elke stap hebben we doorlopen en ik ben dankbaar dat ik het aangegaan ben. Ik heb echt mijn blinde vlekken leren ontdekken, veel weerstand gevoeld bij onderwerpen om erachter te komen dat dat juist hetgeen was, wat mij tegenhield. Ik hoorde mijzelf maar tegenargumenten inbrengen! Ik ben zo trots om deel te zijn van Soul School! Zo trots dat we samen op pad zijn gegaan om Soul School vorm te geven, precies naar wat voor mij goed was. Elke Soul School zal er compleet anders uitzien. Maar voor mij is het een ware eye opener’

-De eerste Juniper Love’s Soul Schooler : Daphne 2014- Juniper Love Coaching

Juniper-Love's-Soul-School-

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching