Juniper Love’s Sensual Soul Sister Circle

Juniper Love’s Soul Sister Circle is een moderne variant op de vrouwencirkel of Red Tent. De Soul Sister Circle is ideaal voor jou als je je netwerk van gelijkgestemden wilt vergroten. Als je thuis wilt komen bij vrouwen zoals jij en ik! Het is laagdrempelig, verwelkomend en open. Het is heerlijk om te delen met andere vrouwen, fijn samen te zijn in stilte, meditatie of visualisatie. Met thee, lekkers en gezelligheid. In verbinding, vertrouwen en Sisterlove. Veel vrouwen ervaren het als een ontmoeting met zichzelf en de ander in een magische setting die verschilt van het gewone dagelijks leven. Heel verfrissend en vooral heel erg fijn.

Juniper Love's Soul Sister CircleVoel de magie bij kaarslicht en de zoete geur van essentiële oliën…

Juniper Love’s Soul Sister Circle Rituelen zijn vaak simpel en sterk. De reden dat er een ritueel is, is omdat het veel makkelijker is om zo verbinding te maken met jezelf. Ik hou ontzettend van de magie dat een ritueel met zich mee brengt. We mediteren, visualiseren, we een ritueel wat in het thema Sensualiteit past. We drinken thee en eten Goddess Sweets. Een Juniper Love’s Soul Sister Circle is pure zelfliefde en gewoonweg super gezellig. Elke keer is anders. Je kunt zo vaak komen als je wilt, er is nooit 1 cirkel hetzelfde.

Wat bereiken we ermee?

Owwwwwww vrouwen, zo veel! Wanneer wij vrouwen even tijd nemen om echt te voelen en zijn, verandert ons hele leven! De week na een cirkel stromen de berichtjes binnen wat er allemaal aan het veranderen is. En nee, natuurlijk ligt dat niet aan Juniper Love’s heilig houtje, maar dat doen we allemaal zelf! Je bent als vrouw oppermachtig in je eigen zijn en wanneer je ruimte voor meer liefde maakt, heeft dat directe invloed op je totale zijn en zelfs je hele leven. Je wordt sterker in jezelf, je kan beter luisteren naar wat je nodig hebt, je leert beter zorgen voor je lichte, luchtige kanten, maar ook voor wat je altijd al hebt verstopt. Je ontwikkelt het diepe besef dat je nooit alleen zult zijn op de wereld, je hoeft alleen maar je hand uit te steken en daar staan ze: Je Super Soul Sisters!

Mijn cirkels vaak gericht zijn gericht op Sensual Flow & zelfliefde: In mijn cirkels ga je vooral luisteren naar je innerlijke guru, je rebel, je liefdesbron, je vuur en je eigen perfecte intuitie. Als je dat moeilijk vindt, help ik je, we inspireren elkaar en tegen de tijd dat de thee komt….. worden de geweldigste dingen besproken…..!

Praktische informatie:

Datum volgt voor de eerst volgende Sister Circle
Gasthuisplaats 1
2611BN Delft

De avond is inclusief lekkers en thee, je mag helemaal onvoorbereid komen, er is genoeg tijd, ruimte, liefde en veiligheid om jouw Soul Sister Goddess te laten ontwaken. Doe lekker zittende kleding aan, voor de rest wordt gezorgd!

Kosten: 20 euro
Dit kun je contant meebrengen op de avond zelf. Als je je inschrijft hou ik een plek voor jou vrij. Weet dus zeker dat je komt, voor je je inschrijft, anders is dit écht niet fijn!

Je kunt een mail sturen om je in te schrijven: guusje@juniperlove.com of  laat een berichtje achter: Contact

Guusje Wannet
06-20625337

Juniper Love Soul Sister Circle

Guusje: ‘Ik ben super gepassioneerd over de onderwerpen sensualiteit, relaties en seksualiteit. Mijn hele professionele leven heb ik gewerkt als coach en/of therapeut, maar toen ik jaren geleden mijn eigen sensualiteit ben gaan vrijmaken is alles in mijn werk en leven veranderd. Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende stromingen die seksuele energie als levensenergie aannemen, zoals: tantra, taoïsme en ayurveda. In mijn werk en privé leven begon dit grote consequenties te hebben. Er werden opmerkingen gemaakt over mijn stralende, vrouwelijke kijk op het leven. Tot mijn verbazing werkte het ook zakelijk voor mij, meer mensen wilden met mij samenwerken, ik werd toegankelijker en aantrekkelijker als manager. Mijn dagelijks leven vulde zich met een manier van genieten die ik nooit van te voren had kunnen bedenken. Gedurende deze ontdekkingstocht kwamen dozijnen vrouwen naar mij toe met de meest intieme vragen. Is het de sex? Ben je verliefd? Hoe ziet jouw daily practice eruit? Ik merkte dat er een stijgende behoefte is om hier open over te willen praten. Er is geen behoefte meer aan het vrouwelijke mysterie, maar aan openheid en ‘sisterhood’.
Inmiddels heb ik vele vrouwen mogen begeleiden in de ontdekkingstocht die Soul School of Sensual Glow heet. Vrouwen die op het punt stonden om te accepteren dat zelfliefde, sensualiteit en seksualiteit geen deel meer zou uitmaken van hun leven, hebben zichzelf en daarmee hun relaties weer kunnen vullen met zelfverzekerdheid, liefde en vertrouwen. Ook het lang gewenste Sexy-plezier en de flirterige onbevangenheid, wat zoveel lol en plezier brengt in het dagelijks bestaan, kan dan weer in volle glorie ontstaan. Met liefde in het hart ervaren dat langgekoesterde verlangens ook voor jou werkelijkheid kunnen worden, is mijn droom voor elke vrouw.
Mijn missie is de sensualiteit in ons, prachtige vrouwen, als liefdesbron van het vrouwelijk bestaan te laten zijn, of dit nu als leider van een groot bedrijf is of als mama thuis, ik weet dat dit voor iedere vrouw  écht mogelijk is!  Feel the Love!’

 

Juniper Love's Soul Sister CircleJuniper Love’s Loving Massage Ritual for women

Soms…. is het tijd voor iets heel speciaals. Tijd om de Magische Soul Energy waar we bij Sensual Glow en in haar trajecten zoveel aandacht aan schenken, door te laten stromen naar een fysieke vorm. Sensual Glow’s Sensual Massage Circle Ritual…. Uitsluitend voor vrouwen.

De inspiratie voor dit massage ritueel vond ik in ervaringen opgedaan in mijn persoonlijke leven. Eén van die ervaring was een tantrisch ritueel, waar ik heel veel genoot van de zielsverbinding, maar de massage- ervaring was mij niet op het lijf geschreven. Het fysieke gedeelte van het ritueel voelde voor mij te veel gefocust op het opwekken van seksuele energie. Als we te snel met volle energie worden aangeraakt, wordt een massage al snel een doelgerichte activiteit. We werken ergens naartoe. Dat geeft een druk bij de gever en de ontvanger. Sensualiteit is voor ons, juist die druk niet voelen. Het vrij kunnen  beleven met openstaande zintuigen.

De uitdaging die wij zijn aangegaan, is om een ritueel te ontwerpen, die het vrij kunnen dwarrelen in jouw unieke Sensualiteit tot een kunst maakt. Zonder doel, zonder prestatie. Volledig kunnen zijn, met jezelf én elkaar.

Ik wilde dat het Sensual Glow ritueel de warme Sensuele vrouwelijke energie die áltijd in ons stroomt aanraakt en versterkt. De vrouwelijke energie die koestert en zachte zelfliefde omvat.

Mijn zoektocht naar inspiratie ging verder. Toen ik jaren geleden in Bali een Spa inliep en de prachtige vrouwelijke energie om mij heen voelde ik de warmte van de vrouwen onderling, de liefde die gedeeld werd voor het vak…. de massages die met volle aandacht gegeven werden, viel er weer een puzzelstukje op haar plaats. Elk detail van de behandelingen kregen even veel Liefde. Elke handeling uitgevoerd met de intentie van innerlijke rust. Slow Down.

Dit was precies het soort aandacht in de aanraking die ik wilde delen met vrouwen. Op plekken als deze vinden zielen elkaar, dat is mijn overtuiging. En dat is waar Sensual Glow’s Sisterhood haar aandacht op richt. Deze ervaring leerde mij ook, dat geven is als ontvangen en ontvangen als geven. Ontroerend mooi en in overvloedige rijkdom. Door er samen helemaal te zijn…

Het Juniper Love Massage ritueel maakt de zielsverbinding zoals we in de tantra terug vinden en heeft de aanraking zoals die gedeeld wordt in de beste Spa’s van de wereld. Waar pure aandacht, vrouwelijke warmte en het aanvoelen van jouw unieke energie in de aanraking boven aan de lijst staat. Vrouwen onder elkaar in een Sacred Space, een ruimte gevuld met kaarsjes, de geur van warme olie, zachte matrassen om het ritueel te leren in zelfliefde en koestering, brengt openheid en vrijheid om te voelen waar jouw essentie zich aan wilt binden.

Wanneer je eenmaal hebt geleerd om je eigen energie te delen door middel van dit intuïtief massage ritueel, dan draag je de Sensual Glow aanrakingskunst voor altijd met je mee. Het is een transformerende ervaring die lange tijd doorwerkt en op je eigen manier zult doorgeven aan anderen.

Waarom past dit Ritueel zo goed bij de Sensual Glow Coaching’s trajecten?

De vrouwelijke Sensuele energie, die wij met ons meedragen wordt nog vaak onderdrukt of overschreeuwd uit schaamte, uit gewoonte of uit angst om iets uit te lokken wat niet de bedoeling is.

Vrouwen vertellen mij vaak: ‘Ik kan niet meer bij mijn gevoel komen. Ik voel dat ik heel vrouwelijk en zacht ben, maar het komt er zo weinig uit. Ik voel mij gehaast en overvraagd. Ik voel mij helemaal niet vrij om te zijn wie ik ben.’

De onbevangenheid we ooit als kind, als zo natuurlijk ervoeren, is door de ervaringen die het leven met haar meebrengt, diep weggestopt geraakt.
Sensual Glow trajecten zijn erop gericht om dat vrije, authentieke en liefdevolle gevoel in jou weer te doen herleven.

Leren omgaan met jouw sensuele levenskracht in jouw ideale balans en de ontwapenende openheid weer kunnen voelen in jouw vrouwelijke essentie, is zowel bevrijdend en noodzakelijk om vrij te kunnen bewegen in je lijf, ziel en denken op dagelijkse basis.

Het gevoel dat je zelfverzekerd, juicy en vol energie bent, is dé basis voor groei. Of dit nu in persoonlijke groei is, in je relaties of business. Sensueel vrije vrouwen zijn aantrekkelijker, gelukkiger en zijn meer in controle over waar ze hun focus en aandacht leggen in het leven. De trajecten binnen Sensual Glow zijn hier allemaal op gericht en brengen een diepgaande transformatie die haar weg vindt in alle facetten van het leven.

Praktische informatie Sensual Massage Ritual Circle: 

De avond is inclusief thee & lekkers in overvloed. Je mag helemaal onvoorbereid komen, er is genoeg tijd, ruimte, liefde en veiligheid om te acclimatiseren. Je hoeft geen ervaring te hebben. Je neemt een sarong mee en trekt natuurlijk je favoriete onderbroek aan.

Kosten: 75 euro

Groepsgrootte: 8 vrouwen (4 gelegenheidskoppels die we die avond vormen, je mag natuurlijk ook met je vriendinnetje komen!)

Guusje Wannet
Gasthuisplaats 1
2611BN Delft
015-20625337

Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid & het station is op loop afstand.

Voor deze avond is het noodzakelijk jouw plekje te verzekeren door je aan te melden via email. De events zijn snel volgeboekt. Dus mail gelijk naar: guusje@juniperlove.com . Je krijgt van mij een factuur en betaal link. Door te betalen ben jij van jouw plek verzekerd.

 

Juniper Love's Soul Sister Circle

Juniper Love's Coaching