Juniper Love’s Testimonials

Dank jullie van het diepste van mijn Soul Sister Soul voor het schrijven van zulke fijne warme Testimonials.

Ik weet hoe fijn het is om ervaringen van anderen te lezen als je je aan het oriënteren bent voor Coaching, dus speciaal voor jou:
Juniper Love’s Testimonials op een rijtje.

Juniper Love Testimonials

 

– Sensual Glow, anoniem 2016-

Ik heb mij ingeschreven voor Soul School Sensual Glow omdat ik last had van een blokkade op sexueel vlak. Ik had zelden of nooit zin om te vrijen en als ik ging vrijen met mijn vriend kon ik me er niet aan overgeven. Ik voelde dat mijn verleden op sexueel vlak mij nog ‘in de greep’ had. Ik schoot veel in mijn  hoofd als we gingen vrijen. Mijn relatie leed hier onder.
De verbindingen tussen mij en mijn man was niet zoals ik wilde dat hij was.

Kort gezegd had ik:
– angst voor sexuele intimiteit
– angst om mij te uiten in sexualiteit
– gevoel van uitputting (ernstige vermoeidheid/overgangs-klachten)

In Juniper love’s coaching leerde ik dat sensualiteit zoveel meer is dan sex.

Sensualiteit is schoonheid creëren in jezelf en in de wereld om je heen.
Sexualiteit is veel meer dan alleen ‘de daad’. Het is ‘a way of life’.
Ik heb geleerd dat ontvangen zoveel meer is dan ruimte regelen voor jezelf om bij te slapen. Mediteren en aanwezig zijn met al je zintuigen open, het leven écht volledig ervaren. Het is gebleken dat dit voor mij echt de sleutel is naar een minder uitgeput gevoel.

Ik sta weer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving.
Ik vier de behoefte die ik heb aan schoonheid, liefde en zachtheid voor mijzelf in plaats van dat ik het mis in mijn dagelijks leven.

Al tijdens de coaching begon ik te leven vanuit genieten en échte verbinding. Ik beleef met al mijn zintuigen. Iets waar ik altijd goed in ben geweest, maar wat verloren was gegaan. En zeker in mijn sensualiteit.
Ik ben nu werkelijk goed voor mijzelf gaan zorgen, voor mijn hele zijn in plaats van voor een gedeelte van mijzelf (en gestopt met vooral dénken dat ik goed voor mijzelf zorg).
Ik voel mij gegroeid en nog meer verbonden met mijzelf, ook in mijn werk als coach voor moeders.
Ik ben authentiek & vol zelfvertrouwen en voel mij sterk als coach. Nu ik mijn sensualiteit veel meer heb omarmt, kan ik dit direct doorgeven aan mijn eigen coachees.

Guusje is erg inspirerend, wijs en authentiek.
Ze is één met haar omgeving: mooi, inspirerend en warm.
Als ik aankwam voelde ik me gezien en bijzonder.
Ik vond het moeilijkste om het gevoel dat ik daar had thuis ECHT over te brengen. Daar zit ook de grote uitdaging, om alles wat ik heb geleerd mee te nemen in mijn leven en werk. Ik voel mij heel erg goed en weet dat als ik liefdevolle aandacht aan mijzelf geef, ik dit deel met de mensen om mij heen.

Wat ik mee wil geven aan iedereen die twijfelt of coaching wat voor haar is:
Juniper Love’s Coaching brengt je:
– veel inspiratie om je leven ten positieve te veranderen.
– diep inzicht in je pijnpunten en veel support om daar boven uit te stijgen.

Het is de investering absoluut 100%

Juniper Love coaching

‘Guusje is een bijzondere, intelligente, spirituele maar tegelijkertijd broodnuchtere vrouw die haar licht en juicyness besmettelijk kan laten zijn. Ze is verliefd op het leven en op haar werk’

-Anoniem- Soul School 2016-

Juniper Love coaching


‘Na een relatie van 10 jaar waarin we twee prachtige jongens kregen besloten mijn man en ik uit elkaar te gaan, de echte verbinding was weg, de vriendschap bleef gelukkig.
Het eerste jaar na de scheiding ging ik vooral in de overleving stand maar in het najaar van 2015 ging het niet meer zo goed had last van onrust, kort lontje en mijn zelfbeeld daalde.

Ik had last van een:
– veel te laag zelfbeeld, onzekerheid
–  een eetprobleem, bang om te veel te eten, aan te komen
– een onverwerkte scheiding

The story of my life is toch wel m’n onzekere kant.
Ik was veel bezig met wat anderen van mij vinden en paste mij dusdanig aan om zeker weten leuk gevonden te worden.
Dit was een soort gewoonte geworden in mijn (korte) relaties, met collega’s en vriendinnen.

In de coaching van Juniper love leerde ik dit aan te gaan, onderscheid te maken tussen verwerken en opgebouwde patronen en kon daardoor op een andere manier met mijzelf om gaan.
Vanuit die positie, heb ik mijn hele mindset kunnen veranderen. Ik heb mijzelf weer de vrijheid gegund om te kunnen bepalen wat ik fijn vind om te doen.

Ik heb geleerd:
– Dat ik kan zijn wie ik ben, niet leuker hoef te zijn dan dat ik al ben. Ik ben helemaal perfect zoals ik ben.
– intuïtief te eten, te eten wat goed voelt, mij best een keer mag laten gaan en dat ik dan niet meteen dik ben. Het gaat om de intentie, niet om het dieet.
– dat meditatie ook voor vrouwen is die hakjes en nagellak dragen.

Guusje leerde mij dat ik negatieve gevoelens, de knoopjes in m’n buik bij het wakker worden kan omzetten naar een positieve flow.

Dit pas ik bijna dagelijks toe, ik neem vaak ’s avonds in bed of op de bank een moment voor mijzelf om te luisteren naar een meditatie sessie of muziek en laat m’n gedachtes dan gaan. Vaak helpt dit mij de kronkels in m’n hoofd weer op orde te krijgen en geeft mij dit nieuwe energie en kracht.

Ik zie mijzelf nu als een sterke vrouw die krachtig in haar schoenen staat en daardoor haar hart weer heeft kunnen openstellen voor fijne nieuwe liefde…. Iets wat maar niet lukte voor de coaching sessies.

Guusje’s coaching helpt mij me niet meer te vergelijken met anderen of mij te veel aan te passen aan anderen (in de negatieve zin) maar te zijn wie ik ben. Ik ben mooi precies zoals ik ben! Mijn nieuwe relatie is zeker geen doorsnee relatie maar ik ben nu sterk genoeg dit te gaan beleven. In vrijheid en openheid, waar ik zo naar verlangde, maar nooit durfde.

Ik voel mij nu goed in m’n vel, voel mij sensueel en sexy. Ik heb The Sensual Glow!!!!!

-Sam Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching
Bij Guusje voelde ik mij direct op m’n gemak, een warme knuffel en fijne energie.
De coaching was in een setting die heerlijk voelde, de sfeer die ze creëerde in haar huis voelt ontspannen, er is altijd eerst tijd voor thee en om even te landen.
Ik vond het fijnste dat Guusje mij liet voelen dat niets gek of raar is, ze geeft je de ruimte om alles te bespreken.
Ik vond het moeilijkste: de eerste sessie.. geen idee wat ik kon verwachten met de trein naar Delft, gelukkig was het ijs vrijwel direct gebroken. Guusje is heel warm.
Ik deed thuis haar oefeningen en plakte iedere ochtend een moodboard over m’n gevoel van de dag, verder heeft ze mij geleerd te mediteren op een manier die bij mij past.

-Anoniem Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching

‘Guusje is nauwelijks te omschrijven in één zin, een unieke vrouw met wie je alles kunt delen. De energie die zij uitstraalt is warm, krachtig en zeer vrouwelijk, Soms ontmoet je mensen in je leven die je meteen grijpen en die je nooit meer vergeet.’

– Anoniem Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching

‘Als ik aankwam voelde ik rust en spiritualiteit. Guusje maakt het huis altijd een plek met een hele fijne vibe. Kaarsjes aan, het ruikt er lekker, er staan lekkere healthfood hapjes klaar.

De coaching was in een setting die veilig maar toch uitdagend voelde. Ik voelde me vrij om alles te bespreken. Of het nou over seks ging, of over de lelijkste gedachten die je meestal ook voor jezelf verborgen houdt. Wat ik mooi vond is dat Guusje geen blad voor de mond neemt, indien nodig kon ze best een stevige spiegel voorhouden. Voor mij werkte dat goed. ‘Stop met het zelfmedelijden’ is me bijvoorbeeld wel bijgebleven.’

-Anoniem Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching

‘Ik vond het fijnste dat ik me altijd veel lichter voelde na het gesprek. Levendiger, sprankelender. Na de eerste sessie schreef ik in mijn journal: ‘Wat een héérlijk gesprek was het! Ik voelde me lichter worden en de levendigheid opborrelen. En er is ook weer een vlammetje rebelsheid ontwaakt. (…) En nu zit ik spontaan heerlijk op het strand, aan een prosecco. Omdat het soms ook oké is om het ‘moeten’ los te laten. En heb ik geflirt met een leuke man in de tram. Ik durfde echt naar hem te lachen, breeduit, zonder dat ik me akward voelde. Ik wist gewoon dat ik licht uitstraalde.’. Ik vond het ook erg fijn dat Guusje zei dat ik het goed deed. Dat hoor ik niet vaak en kon me echt raken. Ik vond het ook fijn dat Guusje voorbeelden gaf uit haar eigen leven. Sommige dingen zijn me echt bijgebleven en kan ik nog steeds om glimlachen (bijv. over de tafel de deur uit doen zonder dat er een nieuwe was) en maakte dat ik me minder vreemd voelde. Het was relativerend dat zelf een bewuste, spirituele en bloedmooie vrouw soms óók dingen moeilijk vindt.’

-Anoniem Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching

‘Ik kwam in coaching omdat ik bang was:

Dat ik niet goed genoeg was en nooit liefde zou ervaren.
Dat ik mijn juicyness en sprankel kwijt was.
Dat er weinig ‘ik’ was, ik zette mezelf heel vaak uit.
Ik had last van dat ik mijn sprankeling en eigen ‘ik’ kwijt was. De dingen die ik deed om een fijnere energie uit te stralen, voelde als een trucje dat wel werkte voor de buitenwereld, maar niet voor mij. Ik vóelde het niet.

Mijn zelfbeeld was laag. Ik zette mezelf vast met gedachten over dat ik niet goed genoeg was.

Nu, na de coaching zie ik mijzelf als krachtige, energieke vrouw die veel aan kan en oké is met haar eigen keuzes! WOW!’

-Anoniem Soul School Sensual Glow 2016-

Juniper Love coaching

‘Ik vond het moeilijkste om het geleerde echt om te zetten in dagelijkse rituelen. Ik had met mezelf afgesproken reminders in mijn agenda te zetten, om bijvoorbeeld weer even tot mezelf te komen op werk. Maar dat heb ik niet gedaan. Heel suf, want soms ga ik weer te veel mee in de molen van werkstress en gedoe.

Ik deed thuis de oefeningen die ik per mail kreeg. Dat was heel fijn. De mails waren tegelijkertijd ook een soort reminder van de belangrijkste dingen die we besproken hadden. Na elke sessie schreef ik trouwens zelf ook op wat me was bijgebleven. Dat raad ik ook aan, omdat je er dan nog eens over nadenkt en het weer terug kan lezen.’

-Anoniem Soul School 2016-

Juniper Love coaching

‘Eigenlijk  heb ik veel meer dan 3 lessen geleerd. Maar zal er nu 3 omschrijven. In mijn schrift staan er meer dan 30!

– Ik ben kláár met alle shit uit mijn verleden. Ik sta het niet langer toe  me naar beneden te laten trekken door ongelukkige mensen. Ik kies voor mezelf en voor mijn eigen geluk. Ik kies voor mijn gevoel. Voor open staan. Voor liefde. Voor bijzondere ontmoetingen. IK MAG ER ZIJN.

-Je hebt elk moment een keuze in hoe je je voelt. Sta er bij stil hoe je je wil voelen, OWN it en kies direct de kortste weg naar dit gevoel.

– Stel jezelf op werk op als leider.’

-Anoniem Soul School 2016-

Juniper Love coaching

‘Mijn vraag aan Guusje was ‘wat is mijn zielsmissie’?

De Skype afspraak was dat GEWELDIG! Eindelijk de sleutel naar mijn Ziel gevonden samen met Guusje, de Godin in mij gevoeld. Wat een ‘WOUW’ ervaring. Opeens voelde de oefeningen niet meer als huiswerk en deed ik het automatisch al. Alles om de Godin, mijn Ziel, te laten groeien en bloeien groter, groter en groter. Ik ben er nog niet maar deze stap was zo nodig en zo immens betekenisvol. Ontzettend dankbaar dat Guusje op mijn pad gekomen is!

-Marloes, 2016- Life Coachingstraject

Juniper Love coaching

‘ Ik ben zo dankbaar dat je jou heb gevonden. Ik voelde aan alles dat dit voor mij het pad is. Jij bent warm, liefdevol en magisch. Jij bent precies de juiste coach voor mij, je brengt mij dichterbij mijzelf, jij laat voelen dat het helemaal ok is om jezelf te zijn.’

-Brigitte 2016-

Juniper Love coaching

‘Ik had nooit gedacht dat het echt fijn kan zijn om aan jezelf te werken. Ik hou een dagboek bij, iets wat ik nooit zelf zou hebben gedaan. Nu weet ik hoe waardevol het is om elke dag te reflecteren. Het was moeilijk om vol te houden in het begin, maar na een paar maanden merkte dat ik het begon te missen als ik mijn oefeningen een week niet deed. Van een vrouw die niet geloofde dat er een bron van liefde aanwezig was in mezelf, ben ik een vrouw geworden die elke dag op haar eigen Love Flow kan ‘intunen’. Mijn hele leven is veranderd, ik wist niet dat ik zo veel liefde kon voelen.’

-Anoniem 2016-

Juniper Love coaching

‘Guusje heeft mij geholpen om op een liefdevolle wijze in te zien dat ik mijzelf vooral tegen hou in het kiezen voor geluk. Ze heeft mij geleerd om problemen of uitdagingen niet meteen met mijn hoofd probeer op te lossen, maar eerst ten rade te gaan bij mijn gevoel. Dat was ik kwijt geraakt en door de vele oefeningen die we samen hebben gedaan, heb ik dat gevoel weer terug gevonden. Stapje voor stapje.

Soul School is voor vrouwen die écht verder willen komen, die een spirituele balans willen tussen hun denken en voelen. Ik heb heel wat tranen gelaten, van oud zeer, van verbazing en van geluk!’

-Anoniem 2016-

Juniper Love coaching

‘Guusje, Je bent de Godin van Zelf liefde. Je rake inzichten, je bent zo helder en ‘to the point’. Dank je wel dat je ons laat zien dat we dit allemaal kunnen zijn’

-Claire 2016- Life Coachingstraject

Juniper Love coaching

‘Jij laat mij stralen en je laat mij een nieuwe kant van mijzelf zien. Ik ben thuis al aan het oefenen met wat je mij hebt geleerd hebt, mijn omgeving merkt het zelfs al! Het lukt mij steeds meer mijn energie te veranderen, leg onze problemen niet meer bij mijn man. Hij merkt het al en zoekt mij veel meer op. We vinden elkaar meer en meer. Ik kijk weer naar wat mijn man wel is, wat hij wel geeft, wat ik waardeer in hem. Ik zie de God weer in hem. Hij voelt zich meer man en ik mij meer vrouw. We groeien in de energie waarin we willen zitten. Verliefd, sexy en vol speelsheid. Het draait weer om ons en dagen samen wat we opgebouwd hebben, ipv dat het gezin het enige is wat ons nog samen verbindt. ‘I love you for that, Lieve Guusje’

-Marie 2016- Life Coaching specifiek gericht op SelfLove, Sensualiteit & Relatie

Juniper Love coaching

‘Eindelijk doe ik de dingen waarvan ik weet dat ze goed voor mij zijn, vroeger las ik erover en maakte ik mijzelf wijs dat ik ze dan ook gedaan had. Het verschil tussen die twee zo groot, dat ik mij niet kan voorstellen waarom niet iedereen op een meditatie kussen zit bij een coach. Mijn vraag was naar meer innerlijk rust, ik weet nu dat ik daar verantwoordelijkheid voor kan nemen ipv de wereld om mij heen zo ver toelaten dat ik maar net mijn hoofd boven water kan houden.

-Judith 2016- Life Coaching

Juniper Love coaching

‘Dank je wel voor al je Love & Support appjes tussendoor als je aanvoelde dat ik wat steun kon gebruiken, je tips & trics voor op het werk & de mini oefeningen die ik overal tussendoor kan doen.Je bent zo bijzonder, Guusje, zo warm, oprecht en zo dicht bij mij’

-Mijke 2016- Life Coaching

Juniper Love coaching

‘Ik voel mij zo goed! Ik ervaar rust en vertrouwen sinds ik bij je ben geweest, maak keuzes bewuster en kijk anders naar de wereld. Het voelt zo rustig. Ik neem iedere ochtend de tijd om wat te schrijven en maak daarna een klein moodboard van mijn gevoel of van mooie dingen, heel rustig aan tafel met een koffietje. Ik kijk uit naar onze volgende afspraak en die erna en die daarna.’

-Anoniem 2015-  Life Coaching

Juniper Love coaching

 

Soul Sister Circle Massage Ritual Testimonials :

‘Dank je wel voor de heerlijke avond. Het heeft mij precies gegeven wat ik wilde om mijn heerlijke liefdesleven naar een hoger niveau te tillen. Jij hebt met het delen van dit liefdes massageritueel zoveel mogelijkheden en inspiratie aangewakkerd! Mijn man en ik zullen hier echt oneindig van gaan genieten.’

‘Ik heb zo genoten, de avond was zo liefdevol en leerzaam. Ik gloeide dagen na. Ik besefte mij na een week opeens zo helder dat de avond mij zoveel gebracht heeft. Dit neem ik voor altijd met mij mee!’

‘Dank je wel, dat je dit doet, Guusje. Ik luister zo graag naar je stem en je handen zijn ervaren. Heerlijk al die liefde. Vrouwen onder elkaar zijn zo warm en fijn.’

‘Lieverd, ik vond het zo ongelooflijk fijn, ik vier de Godin in mij en ik voel dat mijn omgeving dit nu ook begint te doen. Dank je wel. You are Mindblowing. Tot snel, lieve Godin.’

‘Door dat jij er bent, durf ik meer mij te zijn’

‘Na een paar maanden besefte ik pas echt wat dit ritueel voor ons heeft betekent. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, durf meer mijzelf te zijn naar mijn man en weet nu dat als we de verbinding met elkaar veel zoeken, we eindelijk de sex hebben waar ik naar op zoek was. Ik ben van oppervlakkige fysieke sex, naar liefdevolle ‘exclusieve’ sex gegaan. In mijn huwelijk! Hoe bijzonder is dat! Dank je wel.’

Juniper Love's Testimonials

En hier de berichtjes van de mannen:

‘Lieve Guusje, door jou voelt mijn vrouw haar gezien, geliefd en meer haarzelf. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik was eerst nerveus en voelde wat aarzeling toen ze vertelde over het massage ritueel. Toen ze na de avond binnen kwam lopen, zag ik dat ze weer meer thuis was gekomen in haarzelf. In het weekeinde wat volgde, heeft zij mij laten voelen wat ze geleerd heeft bij jou. Eindelijk de doorbraak waar we zo naar verlangde. Het is weer zoals in het begin. Dank.’
– Arjen 2015 –

‘Dank je voor de warme, zachte blik van geluk in de ogen van mijn vrouw’
– Tijs 2015 –

‘Ik weet niet wat jullie doen in zo’n Sister ding, maar blijf het vooral doen’
– Simon 2015 –

Juniper Love coaching

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching