Juniper Love's Life coaching

Life Coaching maakt ruimte voor meer jou in je leven, meer wat jij wilt, meer van jou gelukkig maakt…. Juniper Love's Life Coaching

Eén op één Life coaching is een cadeau voor jezelf en daarmee meteen een cadeau voor je omgeving. Je voelt je niet zoals je je wilt voelen op dagelijkse basis. Je hebt iemand nodig die zich met jou verbindt en met een strategie het glashelder maakt wat er nodig is om volop te leven zodat je meer in balans komt. Samen gaan we naar de essentie van wie jij bent, wat je wilt en wat daar voor nodig is. We werken naar de diepte. We maken meer ruimte in je innerlijk door te bekijken wat er allemaal in dit moment speelt. We zullen helder maken wat er toe doet en wat niet. Wat verwerkt moet worden en waar er patronen zijn gevormd die we kunnen ombuigen. We gaan je innerlijke balans herstellen en de ruis weghalen. Jij ín je dagelijkse leven staat centraal. We zweven door jouw tijdlijn heen, maar de hoofdfocus ligt op dit moment in je leven. Je leert zelfstandig meer energie naar jou laten gaan en minder naar de verstorende patronen. We maken een actieplan wat werkt en wat in jouw schema past, ook als je druk bent, ook als je veel aan je hoofd hebt. We zullen werken aan vertrouwen in jezelf en aan het herkennen van signalen van terugval. Self-Love, Self-Care & Self-Knowledge. Contact

Meer voelen, weten, ervaren en liefhebben

Vanuit verbinding en liefde voor jezelf en je vrouwelijkheid oordeel-loos kijken naar de dingen die je doet in je dagelijkse leven. Een holistische, integrale benadering van jouw leven vanuit de gebieden body, mind, heart en soul is het uitgangspunt en we richten de coaching zo in dat hij past bij jou, de thema’s in jouw leven en jouw gevoel. Of dit nu over je geluk gaat, je inspiratie & missie, je spiritualiteit, sensualiteit of vrouwelijkheid.

Life Coaching Juniper LoveVoor jou als je je niet voelt zoals je je wilt voelen

Life Coaching van Juniper Love is goed voor jou als je je niet voelt zoals je je wilt voelen. Als je meer magie in je leven zou willen… Meer balans! Meer nourishment op elk niveau.

Dit kan je verwachten

Een sessie duurt twee uur. Lokatie is in Delft. Skype is altijd een optie wanneer je ver weg woont, in langere trajecten is dit heel succesvol. Soms is het heerlijk om er even uit te zijn, soms juist helemaal niet of is het simpelweg niet mogelijk. De coaching is even waardevol en even effectief. Aan jou de keus!

Kosten:

Een Life Coaching sessie kost 225 euro (inclusief 21% BTW).

Je kunt een afspraak maken via het contact formulier of een mailtje : guusje@juniperlove.com. In dat geval krijg een factuur na de sessie en betaalt deze binnen 7 dagen. Let op: afspraken kunnen niet worden afgezegd binnen 24 uur, je kunt wel altijd contact opnemen om te kijken of er ruimte in de agenda is om te ruilen. Uiteraard doen wij ons uiterste best daarvoor!

Coaching 3 – 12 maanden

Een 3-12 maanden pad voor vrouwen die wensen dat er een engeltje op hun schouder zit, Liefdevol & Guiding. Voor jou als je jouw hele wellbeing wil verrijken en verbeteren zodat je meer voldoening en geluk voelt in alles wat je doet!

We helpen jou om helderheid te krijgen in je persoonlijke korte termijn en lange termijn doelen en wat er in de weg staat om deze te bereiken. We ontwerpen persoonlijke strategieën om oude patronen, impulsen en gewoonten te vervangen voor nieuwe constructieve vaak kleine, waardevolle veranderingen, die een langdurige impact hebben.

We werken samen om jouw primaire nourishment & totale welzijn te inventariseren. Relaties, Body Love, Relaties & Liefde, Self care & Love, gewoonten en overtuigingen, voeding, spiritualiteit & carrière alles komt aan bod om te onderzoeken hoe jij op je best kunt functioneren. Met alles wat je bent!

Coaching frequentie in een traject: 2 keer in de maand

Half Day Intensive

We openen het 3-12 maanden traject met een halve dag intensive. Je leert mediteren, ademhaling, we lunchen en leren elkaar kennen op een dieper niveau. We doen de eerste inventarisatie ‘Total Wellbeing’, we gaan naar de kern van wat er mis gaat in je leven en maken een helder plan. We doen een prachtig ritueel om je te verbinden met jouw Spiritual Gifts. Je zult deze dag afsluiten met een gevoel in verbinding te staan met jezelf, je plan en jouw unieke authentieke gifts. Je zult een mooi Juniper Love cadeau ontvangen waar je het keerpunt in je leven mee markeer en nog jaren plezier van zult hebben.

Dit traject is ideaal voor jou als je jouw totale visie over Health, Wellbeing & SelfLove wilt veranderen en verrijken. Life Changing !!!!

TestimonialsLife Coaching Juniper Love

‘Ik had nooit gedacht dat het echt fijn kan zijn om aan jezelf te werken. Ik hou een dagboek bij, iets wat ik nooit zelf zou hebben gedaan. Nu weet ik hoe waardevol het is om elke dag te reflecteren. Het was moeilijk om vol te houden in het begin, maar na een paar maanden merkte dat ik het begon te missen als ik mijn oefeningen een week niet deed. Van een vrouw die niet geloofde dat er een bron van liefde aanwezig was in mezelf, ben ik een vrouw geworden die elke dag op haar eigen Love Flow kan ‘intunen’. Mijn hele leven is veranderd, ik wist niet dat ik zo veel liefde kon voelen.’

-Janneke 2016- Contact

Mail guusje@juniperlove.com als je geïnteresseerd bent in een 3-12 maanden traject.

Prijzen Private High End coaching:

3 maanden: 2250 euro inclusief BTW.

6 Maanden: 4250 euro inclusief BTW

12 Maanden: 8000 euro inclusief BTW

 

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching