Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Juniper Love’s Sensual Glow

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Leer een levendige en liefdevolle verbinding op te bouwen met jouw sensualiteit & levensenergie. Yes! Dat betekent ook meer verdieping in je seksleven!

Jouw unieke Sensuele zelf onderzoeken & vrijmaken in het diep transformerende programma Sensual Glow


Sensual GlowBen jij in staat om vrij van oordelen van de schoonheid van je lichaam te genieten?

Sensual GlowKun jij vrij bewegen in je sensuele fantasieën?

Sensual GlowHeb jij het seksleven waar je van droomt?

Sensual GlowKan jij flirten en genieten van het spel zonder allerlei seksuele verplichtingen te voelen?

Sensual GlowVoel je je comfortabel en initiatiefrijk je sexleven?

Sensual GlowKan jij je onbegrensd laten gaan, zowel in het geven als ontvangen van liefde?

Grote kans dat je de antwoorden op deze met nee beantwoordt.

We nemen allemaal ervaringen mee uit onze opvoeding, onze eerste liefdes en seksuele relaties. Sommige momenten zijn heerlijk luchtig & sommige diep rakend tot in onze ziel. We zitten vast in oud zeer en vast in gedachten die ons initiatief om te veranderen doen verlammen. Om een bloeiende en vrije verbinding te krijgen met je sensualiteit is het nodig naar binnen te keren en te onderzoeken.

Soul School Sensual Glow

Van rozenknop naar volle bloei

We zijn geboren met een puurheid en vrijheid waarin sensualiteit een natuurlijke aanwezige energie is. De vrijheid die we als kind voelden in ons hart en ziel wordt langzaam beknopt door de ervaringen en overtuigingen die we oppikken tijdens het volwassen worden. Familie waarden die we in ons ziel kerven als de waarheid. De puber & adolescentie ervaringen tijdens de ontluikende fysieke behoefte aan seks en verbondenheid. Traumatische gebeurtenissen, hoe groot of klein ook. Grenzen die je over gaat of die bij jou overschreden worden. Deze leggen allemaal laagjes om jouw sensualiteits-ervaring. Je wordt beschermend en teruggetrokken.

En zonder dat je het ooit gedacht of gewild had, zit je muurvast.

Er is geen dagelijks verlangen meer naar sensualiteit, geen heerlijk seksleven wat je leven vult, geen zwierige Godin die de schoonheid van haar lichaam viert. Waarschijnlijk praat je er nauwelijks met iemand over, voel je je eenzaam en onmachtig. Je voelt je verwijderd van jezelf en je partner. Er is sluimerende ontevredenheid en minder zelfvertrouwen dan je eigenlijk hoopte. Het onmachtige gevoel wat je hebt, maakt onzeker en bang. Bang dat je ooit wil gaan scheiden, dat je het helemaal anders zou moeten doen of dat het leven waar je eens zo van hield, niet goed genoeg meer voor je is.

Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Vastzitten betekent niet dat de enige uitweg is dat alles weg moet voor er iets nieuws kan ontstaan. Er is altijd een opening te vinden naar meer ruimte, meer vrijheid en meer controle.

Als je dit leest is waarschijnlijk de behoefte aanwezig om grondig verandering in te brengen in jouw balans. Dit is super spannend, een beetje eng zelfs, maar ook een opluchtende constatering. Want dit Sensual Glow is speciaal ontworpen om dit een persoonlijke ervaring te laten zijn. Jouw levenspad is leidend. Je weet inmiddels dat het onmogelijk is om jezelf een andere sensuele energie kunt aanmeten in een cursus of workshop. Jouw pad is om niet wéér een buitenste laag toe te voegen aan jezelf. Wat jij nodig hebt, is met liefdevolle aandacht en met grote compassie, alle laagjes van angst, blokkade en voor jou verkeerde waarden, op te ruimen. Zodat je je vrij genoeg zult voelen om zelf te bepalen wat liefde, sensualiteit en relaties voor jou betekenen. Zodat je zelf in staat bent om je sensual glow in het dagelijks leven te laten rond dwarrelen.

Sensual Glow

Ik ben super gepassioneerd over de onderwerpen sensualiteit, relaties en seksualiteit. Mijn hele professionele leven heb ik gewerkt als coach en/of therapeut, maar toen ik jaren geleden mijn eigen sensualiteit ben gaan vrijmaken is alles in mijn werk en leven veranderd. Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende stromingen die seksuele energie als levensenergie aannemen, zoals: tantra, taoïsme en ayurveda. In mijn werk en privé leven begon dit grote consequenties te hebben. Er werden opmerkingen gemaakt over mijn stralende, vrouwelijke kijk op het leven. Tot mijn verbazing werkte het ook zakelijk voor mij, meer mensen wilden met mij samenwerken, ik werd toegankelijker en aantrekkelijker als manager. Mijn dagelijks leven vulde zich met een manier van genieten die ik nooit van te voren had kunnen bedenken. Gedurende deze ontdekkingstocht kwamen dozijnen vrouwen naar mij toe met de meest intieme vragen. Is het de sex? Ben je verliefd? Hoe ziet jouw daily practice eruit? Ik merkte dat er een stijgende behoefte is om hier open over te willen praten. Er is geen behoefte meer aan het vrouwelijke mysterie, maar aan openheid en ‘sisterhood’.
Inmiddels heb ik vele vrouwen mogen begeleiden in de ontdekkingstocht die Soul School of Sensual Glow heet. Vrouwen die op het punt stonden om te accepteren dat zelfliefde, sensualiteit en seksualiteit geen deel meer zou uitmaken van hun leven, hebben zichzelf en daarmee hun relaties weer kunnen vullen met zelfverzekerdheid, liefde en vertrouwen. Ook het lang gewenste Sexy-plezier en de flirterige onbevangenheid, wat zoveel lol en plezier brengt in het dagelijks bestaan, kan dan weer in volle glorie ontstaan.
Met liefde in het hart ervaren dat langgekoesterde verlangens ook voor jou werkelijkheid kunnen worden, is mijn droom voor elke vrouw.
Mijn missie is de sensualiteit in ons, prachtige vrouwen, als liefdesbron van het vrouwelijk bestaan te laten zijn, of dit nu als leider van een groot bedrijf is of als mama thuis, ik weet dat dit voor iedere vrouw  écht mogelijk is!

Sensualiteit als Levensenergie

Veel vrouwen denken dat sensualiteit bedoelt is als een middel is om een doel te bereiken. Wil je sex? Zet je je sensualiteit in. Wil je iets voor elkaar krijgen? Je zet je sensualiteit in. Je wilt  juist niks voor elkaar krijgen? Je verstopt je sensualiteit. Uiteindelijk wordt je er moe van, sensualiteit wordt van de kaart weggeveegd. Sensueel glow draait dit principe helemaal om.

Sensualiteit zit in de energie waarmee je je huis inricht. In de liefde die je voelt als je je kind over haar gezichtje aait. In de manier hoe je beweegt door de ruimte. Hoe je je lijf ervaart. Hoe je kijkt naar het moment, wat zij ook brengt. Hoe je contact maakt met mensen om je heen. Hoe je werk verzet. Als je jouw unieke sensualiteit als levensenergie omarmt én leert te integreren in je dagelijkse doen, verandert dat jouw hele leven. Gegarandeerd.

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Mijn ervaringen

Een van de veel gehoorde obstakels die ik hoor wanneer vrouwen op zoek zijn naar een coach, is dat er een angst is dat de coach niet genoeg levenservaring heeft om in te kunnen schatten hoe het leven van de coachee er in werkelijk uit ziet.

Voorbeelden: Een moeder met jonge kinderen kan maar moeilijk 4 uur tijd per dag vrijmaken om haar te verdiepen in sensuele rituelen of stilte meditaties. Een vrouw die gaat scheiden en een nieuwe definitie zal moeten maken van vervulling als de kinderen bij hun vader zijn en op zoek is naar compassie voor de rouw die naast het aangaan van nieuwe avonturen aan haar trekt. Een ingrijpende ziekte die je seksleven totaal ondersteboven gooit en je opeens moet je op zoek gaan naar de spirituele zin van je sensualiteit zonder dat seks direct een optie is. Nieuwe levensfases die zich aandienen zonder dat je besefte dat het ooit zo snel zou gaan. Succesvolle carrière vrouwen die vol in hun mannelijke energie staan en zich een beetje schamen voor het feit dat ze ook de behoefte hebben om heel klein te zijn. I’ve been there! Ik heb de schoonheid mogen ervaren en ‘The ugly truth’ en heb al deze ervaring moeten omarmen en integreren in mijn zijn. Het heeft mij als coach een rijker, liefdevoller mens gemaakt, met bergen compassie genoeg voor een wereld vol vrouwen.

 

Dit is voor jou als jij je Sensuele, zachte & liefdevolle zelf weer helemaal wil laten herleven. Dit is voor jou als je je muren wilt afbreken en weer vrij wilt genieten van alles wat zo mooi is in jezelf, de liefde & het leven.

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Waarom dit programma?

Een Intensive wordt ingezet voor radicale verandering.
7 Stappen gecoachte focus brengt je tot een totaal ander niveau in jezelf.
Het niveau waar je wilt zijn en verder dan je ooit durfde te dromen….

 

JE WILT:
de juiste partner aantrekken (en hem ‘houden’)
meer diepgang in de relatie die je hebt
een vrijer en rijker sex leven
(iedereen kent het: ik doe het omdat het erbij hoort….Maar heb IK nu écht plezier?)
af van het ‘bazige & controlerende’ waar je soms in vervalt
de Sacred & Loving Goddess in jou laten ontwaken
meer leven in je vrouwelijke kanten van je zijn
herontdekken wie je bent in dit moment, niet naar de afspraken van toen
je verbinden met gelijkgestemden & de ‘Sensual Sisterhood’
(Maar voelt je soms onzeker hierover!)

Jij wilt 100% vrij zijn, helemaal bij jezelf.
Weg met de: ‘Ik doe maar alsof het allemaal ok is’ modus.
(En ohhhh…. Wat gaat dat verlangen diep!)

 

Soul School Sensual Glow

of

7 coachingsessies (ongeveer 2 uur) als je dichtbij woont en liever alle coachings face to face werkt!


Sensual Glow

Ik weet op welk punt jij staat, we hebben er allemaal ooit gestaan en we staan er allemaal dagelijks weer!

Ik zeker dat je precies weet waar je op jouw pad staat, wat jou tegenhoudt, wat je patronen en valkuilen en angsten zijn. Je voelt dat je meer wilt, anders wilt, maar niet goed kan inschatten wat dat anders inhoudt of hoe je dat moet gaan aanpakken. Je bent klaar met je inhouden, wachten op een beter moment, je wilt oneindig groter. En je wilt het nu. Er is een innerlijke stem, een gevoel, een intuïtief weten dat dit jouw moment is om leiding te nemen en door je te gaan committeren aan jouw authentieke sensuele zijn. Het is tijd om door je angsten heen te breken met de oneindig veel grotere liefde die je voelt in jezelf. Je zult hiermee jouw wereld veranderen. Jij zal door deze keuze jouw geliefde, jouw kinderen, jouw familie en vrienden blijvend inspireren om precies hetzelfde te doen.

It’s time to get your Sensual Glow back! Now!

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Juniper Love Soul School Sensual Glow

Soul School Sensual Glow richt zich op de liefdevolle beweging die bij zoveel vrouwen voelbaar is om weer terug te keren naar onze vrouwelijke sensuele natuur.

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Soul School Sensual Glow is voor jou als jij openstaat om elke dag de keus te gaan maken om jouw leven in te richten met je eigen licht, je eigen energie en vol te gaan experimenteren met jouw sensualiteit, liefde en relaties.

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Juniper Love's Soul School Sensual Glow

Deze 7 stappen Intensive is voor jou:

Als jij staat te springen van plezier bij het idee om in 7 stappen bezig te zijn met je authenticiteit, je vrouwelijkheid en je sensualiteit.

Als jij jouw wereld wilt veranderen van binnenuit, je écht zin hebt om niet alleen te denken over die verandering, maar ook vol te gaan voor het doen. We gaan samen staan van groei tot bloei!

Als jij je relatie met jezelf wilt verdiepen en je liefdesrelatie wilt verdiepen óf als een liefdevolle liefdesrelatie aan wilt trekken ( in het nu of in de toekomst).

Als jij de stap wil maken naar Sensuele authentieke Vrijheid en jouw vrouwelijke skills wilt ontdekken, verdiepen en implementeren om dit op dagelijkse basis te kunnen leven. Ook als het leven druk, uitdagend en vol is.

Als jij wilt verbinden met vrouwen zoals jezelf: Liefdevol & boordevol passie en diepgang.

Juniper Love Soul School Sensual Glow

Wat kost Soul School Sensual Glow?

Soul School kost 2250 euro inclusief 21% BTW. 

NB. Juniper Love’s Soul School is een High-end persoonlijk coachingsprogramma, mét diep transformerende 1 op 1 coaching. Ik geef al mijn aandacht, Liefde en Care in Juniper Love’s Soul School Sensual Glow, dat maakt dat er maximaal 4 plekken tegelijkertijd beschikbaar in Soul School, is dit voor jou? Wacht dan niet te lang met reserveren van jouw plek.

Het Intensive programma Soul School Sensual Glow:

1 Intensive coaching halve dag: Connection with Body, Mind & Soul (geen Skype mogelijk)
4 coaching gesprekken (90- 120  minuten per coaching) (Skype is altijd mogelijk)
n.a.v de sessie krijg je AlTIJD thuis opdrachten
1 Intensive Coaching halve dag Afronding (Geen Skype mogelijk)

of

7 Coachingssessies face to face als je in de mogelijkheid bent om elke keer naar Delft te komen.
n.a.v de sessie krijg je ALTIJD thuis opdrachten

HELEMAAL OP MAAT GEMAAKT SPECIAAL VOOR JOU, OMDAT NIEMAND ZO IS ALS JIJ!

Juniper’s Bliss Garantie:  

Alle vrouwen in Coaching krijgen een onbeperkte vrijheid in contact met Guusje via What’sapp, Mail en dergelijke.

Sensual Glow

Juniper Love's Coaching

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren