Next Prev
 

Menu

Sensual Ritual

Sensual Ritual: Sensualiteit valt of staat onder of we de verbinding kunnen maken met ons gevoel.

Blogpost Juniper Love: Sensual Ritual

Vrouwen die bij mij in coaching zijn, vinden het vaak moeilijk om op dagelijkse basis deze verbinding te maken. Natuurlijk weten ze precies wat er zou moeten gebeuren en zelfs hoe je je zou moeten voelen. Maar voel je de verbinding ook werkelijk? En durf je iets met dat gegeven te doen? Deze oefening: ‘Sensual Ritual’ brengt meer helderheid in de verbinding die jij wilt maken.

Ik heb geleerd in mijn persoonlijk pad, dat weten dat we iets zouden moeten voelen iets heel anders is dan het ook vol voelen. Vroeger was ik niet zo goed in staat om mij vol te verbinden met het moment waarin ik was. Ik was vaak afwezig of voelde mij niet in staat om ‘mee te doen’. Ik haakte af om welke reden dan ook. Te goed, niet goed genoeg, te anders, te veel hetzelfde, een oude rol, of juist een nieuwe. Ik heb elk excuus wel gebruik om er niet met mijn volle aandacht bij te zijn. Inmiddels heb ik geleerd dat als je er wel helemaal bent, je de controle helemaal niet uit handen geeft. Het leek wel alsof ik soms dacht dat je door je volledige alles te geven in het moment en aan de verbinding, je het risico loopt om een stukje van je identiteit weg te geven. Alsof het meer zelf-waarde geeft voor jezelf om er niet te zijn, je af te sluiten, dan er wel te zijn.. Ik vond veiligheid in het definiëren van mijn zijn in plaats van besluiten dat ik in het moment kan geven wat ik wil. Het tegenovergestelde van interne vrijheid! Soul-Sensualiteit kan niet zonder verbinding met jezelf bestaan. Vandaar dat deze oefening, die duidelijk niet over sex gaat, wel Super Soul Sensueel is!

Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je inbreng in de verbinding. Dus in theorie kun van elk moment maken wat je wilt, of een significant aandeel hebben (uitzonderingen daargelaten….) Dit besef geeft soms wat onzekerheid. Je verantwoordelijkheid over je ervaringen breidt behoorlijk uit. En dat is wanneer je minder onzeker bent, super goed nieuws! Dit Sensual Ritual heb ik gemaakt speciaal voor jou!

Blogpost Juniper Love: Sensual Ritual

Waarom deze oefening écht doen in plaats van bedenken?Om beter op dagelijkse basis te kunnen verbinden met je hele zijn. Om te voelen naast het weten wat je wilt in jouw leven!

Oefen dit zo vaak mogelijk. Je zult zien dat het steeds makkelijker is om de verbinding te maken met jezelf.

Antwoorden op vragen zoals deze zullen sneller op je afkomen.

Wat wil ik eigenlijk in mijn leven? Wat wil ik brengen aan mensen? Wat hoop ik te ontvangen van hen en het leven? Wat wil ik laten zien van mijzelf aan de mensen van wie ik hou? Wat wil ik laten zien aan de wereld? En wat wil ik delen in mijn liefdesrelatie, in sex en het vieren van de liefde? Wat wil ik dat mijn kinderen meekrijgen van mij? Welk gevoel wil ik ze geven?

Blogpost Juniper Love: Sensual Ritual

Als jij je Sensual Glow wilt rocken, dan is het dus van belang dat je in goede verbinding staat met je Body, Mind, Heart & Soul. Want als die verbinding goed is, weet je met veel meer helderheid wat je wilt. Wat je hebt te brengen en wat je wilt delen.

De oefening heb ik speciaal voor jou in een afbeelding gezet zodat je deze kunt aanklikken en vergroten op je computer. Je kunt de afbeelding ook opslaan en later gebruiken!

Sensual Ritual

Blogpost Juniper Love: Sensual Ritual

Heb je vragen of opmerkingen, ervaringen of wil je meer weten over mijn succesvolle 7 weken Sensual Glow coachingsprogramma of Soul School Inner Light coachingsprogramma?

mail mij:

guusje@juniperlove.com of klik op contact en vul het formulier in!

 

Juniper Love Coaching

Juniper Love coaching & Libelle tv

Sign up for Love, Beauty & Happiness
Replenish & Reset Body, Mind, Heart & Soul Only Juniper Love High Quality content!

Bewaren

Bewaren Bewaren Bewaren
Never ever Junk & Spam!

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*