Next Prev
 

Menu

Te moe voor sex....

Te moe voor sex….

Te moe voor sex? Blogpost Juniper Love Vlog

Het overweldigende gevoel van te moe zijn of een lage energie hebben kan een enorme invloed hebben op je sexleven.

Ik hoor het in coaching, maar zeker ook om mij heen van mijn vriendinnen. Een veel gestelde vraag is dan ook : Waar haalt de Sensuele vrouw de energie vandaan om nog leuk met een mooi kleedje aan te flirten met zichzelf, het leven en haar man? Heeft zij een zee van tijd voor zichzelf? Doet zij geen boodschappen of de was? Komt zij niet moe uit haar werk? Is ze een Yoga vrouw, pilates godin of tantra meesteres?

Hoe kan het nu dat ik mij altijd gehaast voel, te weinig tijd heb en geen energie voel…..

En hoe komt het dat een ander, met net zoveel op haar bordje, lukt het wel om sexy-ness te ervaren waar ik zo naar verlang?

 

I feel you! I hear you!

Alles in het leven heeft het tegenovergestelde tempo van wat je denkt dat een voorwaarde is voor meer intentionele sensualiteit, meer glans en innerlijke rust momenten. Heel lang geleden twijfelde ik zelfs of het allemaal wel ‘echt’ was. Hemelse sex in verbinding, uren lange vrijpartijen.  Van jezelf houden zonder schaamte en terughoudendheid. Vol trots zijn, op wie je bent en nu ‘hebt’, zonder doelen en gedachten als: ‘Wanneer ik DIT of DAT heb, ben ik nog beter, sneller, kundiger en mooier.

Elke dag word je verleid door het leven om veel te veel energie te geven aan de eindeloze en controle-loze stroom van kleine en grote dingetjes van het leven.

De kans is groot dat je een ‘te veel gever’ bent. Je geeft te veel energie aan anderen geeft en neemt te weinig ruimte voor jezelf. Makkelijker gezegd dan gedaan, zelfliefde. Hoe zorg je goed voor jezelf? En wat  levert het op?

 

Juniper Love Coaching

Juniper Love coaching & Libelle tv

Sign up for Love, Beauty & Happiness
Replenish & Reset Body, Mind, Heart & Soul Only Juniper Love High Quality content!

Bewaren

Bewaren Bewaren Bewaren
Never ever Junk & Spam!

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*