Next Prev
 

Menu

TOP TIP: Inner Beauty secret !

Blogpost-Juniper-Love--Inner-Beauty-Secrets

http://juniperlove.com/top-tip-inner-beauty-secrets/

 

Inner Beauty Secret

Ik maakte ik iets heel bijzonders mee! En het is té fijn om niet met jullie te delen. Je hebt er zelf ook heel veel aan, dus blijf deze lange mail (wtf kan ons het schelen, is leuk voor de maandag ochtend!) lezen als je geïntroduceerd wilt worden met een wel heel bijzonder bedrijf.

Een inleiding om met jullie te delen hoe belangrijk mijn Inner & Outer Beauty rituelen voor mij zijn:

Een tijd geleden was ik in Bali en bezocht een Spa. De beste facial spa behandeling die ik tot dan toe had ervaren.Zoals bij de meeste spa’s was zij helemaal gefocust op het Body verwen gedeelte en de ontspanning van het denken. Heerlijk, maar altijd mijmer ik in de stoel…. hoe fijn zou het voelen als er meer Soul Based Spirit in de behandelingen verwerkt zouden worden. Meer zintuigen betrokken zouden worden, meer energie banen en vooral ook meer Zielswijsheid.

Ik heb aan meerdere malen mijn droom uitgesproken, aan vrienden en liefdes: dat Juniper Love zal uitgroeien tot een Soul Spa de Luxe.

Een plek waar innerlijke & uiterlijke schoonheid gekoesterd en gevierd zullen worden.

Waar je naar binnen loopt als vrouw en naar buiten loopt als Godin. Of je nu komt voor Inner coaching + en een beetje Outer Beauty of dat je komt voor Outer Beauty + een beetje coaching…. Al tijden is mijn onderschrift voor Juniper Love: A Spa for the Soul…. zodat ik elke dag word herinnerd aan mijn droom en missie.

Ondertussen vult mijn Juniper Love kastje zich met oliën en schoonheidsproducten van over de hele wereld om het beste van het beste te testen. Waar komt de beste argan olie vandaan? Wat zijn de beste essential oils? Wat werkt tegen rimpels en kan ik ook gebruiken? Allemaal natuurlijk, want ik heb een zeer allergische huid. Elke week vragen mijn Soul School-ers wat ik gebruik als zij mijn tafeltje zien gevuld met flesjes.

Wat smeer je op je huid voordat je gaat slapen? Wat maakt je huid zo zacht? Zo glanzend? Waarom is je huid egaal van kleur? Genoeg vragen om elke week een beauty magazine mee te kunnen vullen!

Maar ja, ik ben helemaal geen expert, ik ben een liefdevolle gebruikster, een fan!

Een tijdje geleden bedacht ik mij dat ik dolgraag iemand zou willen ontmoeten die nét zo Soulful kijkt naar de prachtige vrouwen die we tegenkomen in ons werk, maar dan nét andersom. Ik werk als coach natuurlijk voornamelijk van binnen naar buiten. En heeft als kersjes op de taart onder andere intuïtieve Beauty rituelen.

Wat nu als ik iemand vind die vanuit haar Super Professionele Beauty Rituelen naar je Inner Glow werkt?

Ik heb heel wat tripjes gemaakt door Nederland en kwam hele inspirerende vrouwen tegen, maar dat wat ik zocht, vond ik niet.

Tot afgelopen vrijdag……

Ik struikelde een maand geleden op Facebook over een logo wat mij meteen aansprak. Goud, sierlijk, vrouwelijk en mysterieus genoeg om niet meteen te weten waar het voor staat. Voordat ik het doorhad had ik er al op geklikt en kwam in de wereld van Natascha Koningsveld. Haar bedrijf heet: Colour & Spice.

Ik stuurde haar een berichtje met de vraag of haar producten geschikt zouden zijn voor 1 van de 7 module geschenken in mijn programma Sensual Glow. Ik kreeg meteen reactie. Een netwerkdate werd gepland. En zo reed ik naar Landsmeer. We hadden meteen een klik, we bleven praten over onze ervaringen en voor ik het wist lag ik in haar Beauty stoel. Ik wankelde nog even vooraf. Kan ik dit maken, ben ik niet te veel nu? Maar er was geen sprake van, van een ‘netwerk contact’ ging ze naadloos over tot de Expert die ze is en binnen 1 seconde deed ik braaf wat ze zei: Ontspannen met die donder!

Eerlijk? Ik moest mijn tranen bedwingen. Zo echt, zo puur. Mijn reis ging van Gember naar Zonlicht, van Olie naar drukpunten, van meridiaan naar sensuele geuren, van spannende apparaten (die mij op magische wijze rimpelarm maakte, maar daar zo meer over…), naar olie op mijn voetjes. Naar kleurenwijsheid & levenslessen.

Ik heb haar gevonden, hoor! En wat dat betekent? Geen idee, het maakt ook niks uit. De wetenschap dat ze er is, is inspirerend genoeg! Ik weet wel dat als ik iemand in mijn coaching krijg die op zoek is naar een holistische Beauty PLUS treatment, ik meteen zal verwijzen naar Colour & Spice.

Wat ik ook weet, is dat ik vanmorgen wakker werd en mijn man mij aankeek en zei: Liefje, wat heb je gedaan met je huid? Ze is zo mooi vol op je wangetjes.
Geen idee, maar er was een apparaat en een berg serums, crèmes en maskers…..  en een hele hoop LIEFDE.

Ik heb een heel pakket voor thuis en dus gebruik ik de Colour & Spice producten sinds een paar dagen in de ochtend en avond. Een hele nieuwe formule en lijn, ontwikkeld door de beste laboratoria die Natascha kon vinden. Is dat niet de droom van elke Beauty expert?

PS. Zaterdag heb ik SUPER LEUK NIEUWS!
PPS. Vergeet niet dat de Early Bird actie van Sensual Glow Bijna ten einde loopt…
PPS. Soul School is bijna helemaal volgeboekt, er is nog maar 1 plekje vrij. Dus overweeg je een diepgaande transformatie? Mail snel voor je plek, want anders kom je op de wachtlijst.

Liefs, Light & Love Guusje <3

Ga vooral even kijken op haar website voor Instant Happiness en hou haar in de gaten, want er wordt van alles voorbereid:

Juniper Love's Blogpost: Inner Beauty geheimen

 *
*
En check voor de laatste dagen Early Bird Actie Sensual Glow:
 *
*
Blogpost Juniper Love: Inner Beauty secrets
More Love for the Lovely
More Sensuality for the Sensual
More Sex for the SexyIt’s time for
More You in your life

Juniper Love's Coaching

Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching
Juniper Love Coaching

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren